Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Amada Falipolc

A világosbarna tölgy színű falipolc természetes melegséget és eleganciát sugároz. Strapabíró anyagból készült, ideális könyvek, díszek, vagy művészeti alkotások kiegyensúlyozott bemutatásához otthonában.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Várhatóan nálad
2024.06.21
Részletek

Termékleírás:

HASZNÁLJA FALAIT: Használja üres falfelületét kedvenc tárgyai tárolására és kihelyezésére ezen az egyszerű és praktikus falipolcon, akár tálalószekrényre van szüksége a hálószobában, akár tárolópolcra a fürdőszobában, akár vitrinre az étkezőben. 
CSÚSZÁSGÁTLÓ MEGEMELT SZÉLEK: A hagyományos lebegő polcokhoz képest ezeket a rusztikus falipolcokat csúszásmentesen megemelt élekkel tervezték, hogy biztonságosan jelenítsék meg a képkereteket, gyűjteményeket, festményeket és hanglemezeket, megakadályozva, hogy a tárgyak lecsúszjanak.
ERŐS PAULOWNIA FA: A prémium polcok tartós és erős Paulownia fából készültek, így akár 22 fontot is elbírnak a hosszan tartó tartás érdekében. A dekoratív lebegő polcok természetes fa erezetű bevonattal minden helyiség esztétikáját erősítik.
SZÉLES POLC AZ EXTRA HELYHEZ: Minden tábla 17”L x 6”W x 1.5”H  (30x10x4cm) méretű, hogy bőséges tárolókapacitást biztosítson. A nyitott polc ideális megoldás a falfelület maximalizálására és a szoba rendezett és rendezett megjelenésére.
KÖNNYŰ TELEPÍTÉS: Az AMADA fali polc készlet részletes utasításokat és rögzítőt tartalmaz a gyors és egyszerű telepítés érdekében. Néhány egyszerű lépéssel felszerelheti ezeket a lebegő polcokat, és készen áll a rendszerezésre.

Adatok
gtin:
ES1015
google_product_category:
647638
id:
230
Cikkszám:
ES1015
Tömeg:
1 kg/db