Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Állítható Tejhabosító

Tejhabosító

Kézi elektromos háromfokozatú habverő,

USB töltő

LED-kijelző

Tejhabosító; italmixer kávéhoz, tejeskávéhoz, cappuccinohoz, forró csokoládéhoz tojáskeveréshez

márka

JYCTD

áru súlya

145,2 gramm

watt

2 watt

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 78 db
Részletek

Erről a termékről

  • TEJHABOSÍTÓ: A kivehető keverőfej kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült és könnyen tisztítható. A habosító pálca élelmiszer-minőségű ABS-ből készült, ami könnyű és kényelmes fogást tesz lehetővé. A beépített erős, tiszta réz maggal, alacsony zajszintű motorral növelheti a sebességet anélkül, hogy zavarná a családját, és csendes és nyugodt reggelt biztosíthat nekik.
  • LED KIJELZŐ: valós időben megtekintheti a maradék teljesítményt, az aktuális sebességet és a töltési állapotot
  • HÁROMSEBESSÉGES ÁLLÍTHATÓ: nyomja meg a be / ki kapcsolót, hogy a kávé kék fény mellett működjön. Válasszon különböző sebességeket a kívánt habzási hatás eléréséhez. Ez az elektromos tejhabosítónk frissített változata új sebességciklussal: alacsony sebesség -  kikapcsolás - közepes sebesség -  kikapcsolás -nagysebesség - kikapcsolás; így bármikor kikapcsolhatja anélkül, hogy minden sebességen átmenne. Soha többé ne rontsa el!
  • USB ÚJRATÖLTHETŐ: közvetlenül csatlakoztatható a power bankhoz az USB interfészen keresztül Nem kell elemet cserélni, szuper környezetvédelem kb. 8 órát vesz igénybe a hordozható tejhabosító eszköz teljes feltöltése, naponta kb 3 óra használati idővel.
  • KÖNNYEN TISZTÍTHATÓ: A rozsdamentes acél tejhabosító cserélhető és könnyen tisztítható csapvízzel. Felhívjuk figyelmét, hogy a tejhabosító eszköz teste nem vízálló, ezért ne merítse vízbe.

 

Adatok
gtin:
EM1079
Cikkszám:
EM1079
Tömeg:
1 kg/db