Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

AiTuiTui Mágneses Rajztábla 3 éves kortól (Rózsaszín)

A mágneses rajztábla ideális választás 3 éves kortól, kisgyermekeknek, hogy fejlesszék kreativitásukat és kézügyességüket. A könnyen törölhető felületen gyermekük szabadon rajzolhat, majd egyszerűen eltávolíthatja a rajzot a mágneses felületről. Ez a játék segít a gyermekeknek kifejezni magukat és fejleszteni a művészi képességeiket, miközben órákon át szórakoznak.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 272 db
Részletek

Prémium strapabíró anyag: Ez a rajztábla nem mérgező, vastag, erős ABS műanyagból készült, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű egészségügyi biztonságnak. A rajzlap sima, lekerekített élekkel van kialakítva, az esetleges sérülések kiküszöbölésére. Nagyon szépen elfér a pelenkázótáskában utazáshoz vagy kültéren. Megfelel az EU EN71 játékszabványnak, biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, biztosítsa gyermekeinek biztonságát!
Zárt hátlap és csatolt bélyegzők:  Az egyedi kialakítású hátlap zárt, az alján 9 csavar található, így tartósabb és ellenállóbb, simább és biztonságosabb a gyerekek kezében, kényelmesebb a saját vagy a gyerekek combjára téve. Két mágneses bélyegző (virág és kör) tartozékkal, melyek szó szerint bepattan a táblába, így nem eshetnek ki.
4 Többféle rajzterület és utazási méret: A vázlatlap 4 élénk színt (zöld, kék, sárga, piros) jelenít meg 4 színzónában a nagyobb változatosság és élénkség érdekében. Rajzfelület mérete: 6,9 x 4,6 hüvelyk / 17,5 x 11,7 cm, Keret mérete: 11,6 x 9 hüvelyk / 29,5 x 23 cm. Ez a mini doodle pad nagyszerű méretű autós vagy repülős utazáshoz, és tökéletes a hosszú ingázásokhoz.
Smoothly to Erase: Javítottuk a radírsávunkat, és zökkenőmentesen működött, így nem fog félúton elakadni, és nem kell többször előre-hátra húznia. Gyermekei könnyedén mozgathatják a radírsávot, eltávolíthatják a rajzot, és maguktól kezdhetik újra. Rendhagyó mágneses színes rajzolás, mely beindítja  a gyerekek kreativitását.
Gyermekek készségfejlesztése: A gyerekek rajzolással és írással fejezik ki, amit látnak és mit gondolnak. Ez a rajztábla segít többet megtudni gyermekéről, és jobban kommunikálni velük. Ugyanakkor hozzájárul a gyerekek képzeletének és gyakorlatiasságának fejlesztéséhez. Ideális ajándék születésnapra, karácsonyra és egyéb ünnepekre, a gyerekeknek végeláthatatlan játékidő lesz a szülőkkel vagy partnerekkel!

Adatok
gtin:
X0011BQ3VF
Szín:
Cikkszám:
X0011BQ3VF
Tömeg:
1 kg/db