Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

AerWo Makramé Asztali futó terítő 30x250cm

AerWo Makramé Asztali futó terítő -- Szőtt, Barna-Bézs színben 30 x 250 cm méretű

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.07.17
Részletek

AerWo Szőtt Makramé Asztalterítő Bohém Stílusban Csüngő Rojtos Szegéllyel, Háziasztal Dekorációhoz, 30 x 250 cm

250 Centiméteres Asztalterítő: A futó mérete 30cm széles és 250cm hosszú, tökéletes egy bohém kávéház étkezőasztalának dekorálásához. Ez a horgolt jutából készült asztalterítő új rusztikus megjelenést kölcsönöz az asztalnak.

Egyedi Szövésminták: A szőtt rusztikus asztalterítő mindkét oldalán kiváló minőségű krémszínű pamutfonálból és középen jutaszínű pamutfonálból készül. Különleges kivágott mintával és divatos csüngőkkel ellátott, egyszerű és stílusos, egyedi modern farmház dekorstílust ad otthonod díszítéséhez.

Különböző Alkalmakhoz: A szövéses étkezőasztalterítő klasszikus és szép, kifejezetten esküvői ajándékok vagy bohém témájú bulik számára tervezett. Ideális rusztikus, pajtaszerű, erdei, tengerparti, vidéki esküvőhöz, boho bulihoz, ünnephez, születésnapi ajándékhoz, különleges eseményhez vagy mindennapos használathoz.

Magas Minőség: Prémium pamutfonálból készült, gondosan kézzel szőtt, mérsékelt vastagságú, környezetbarát, tartós és újrahasznosítható. Megfelel az étkezőasztalodhoz, kávéasztalodhoz, könyves asztalodhoz, teraszodhoz, ideális dekoráció az étkezőszobához, nappalidhoz, sőt egy hangulatos kávészalonhoz vagy műhelyhez is.

Adatok
gtin:
X001D1GA7F
google_product_category:
647638
id:
227
Cikkszám:
X001D1GA7F
Tömeg:
1 kg/db