Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Adoric Méhviasz Újrafelhasználható Élelmiszercsomagoló Kendő 4 db-os

A méhviaszos élelmiszercsomagoló egy környezetbarát megoldás, amelyet kis, közepes és nagy méretben is elérhetünk. Ezek a praktikus és újrahasznosítható csomagolók méhviaszból készülnek, ami környezetbarát és biológiailag lebomlik, így segítünk csökkenteni a műanyag hulladékot és védeni környezetünket. A különböző méreteknek köszönhetően kiválóan alkalmasak élelmiszerek, például sajtok, péksütemények vagy gyümölcsök frissen tartására.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 171 db
Részletek

Élelmiszer-minőségű biztonság: Lehetővé teszi, hogy a méhviaszcsomagoló közvetlenül érintkezzen az élelmiszerrel. A méhviasz rátapadhat a kezére vagy a tálkára, de könnyen mosható és ehető.
Újrafelhasználható méhviasz csomagolás:  A környezetbarát anyag ideális alternatívája a műanyag zacskóknak. A méhviasz csomag mosható és újrafelhasználható, műanyag mentes, 100%-ban természetes és könnyen lezárható a tálcákon.
Széleskörű alkalmazás:
Tartsa frissen ételeit a felhasznált természetes organikus pamutnak köszönhetően. Alkalmas konyhába, fagyasztóba, utazáshoz, kempingezéshez, piknikhez és szállodához. A méhviasz biztosítja, hogy az élelmiszerfólia lezárja az ételdobozokat, és újrafelhasználható műanyag fóliaként funkcionáljon.
Könnyen tisztítható: Kézzel mosható hideg vízben, enyhén mosogatószeres szivaccsal. Hagyd levegőn megszáradni. Összehajtva tárolhatod a szárítószekrényedben. Hőtől, mikrohullámú sütőtől és mosogatógéptől távol tartandó.
Három különböző méret: 4 db-os, különböző igényekhez: A csomag tartalma: 1 db kis méhviasz csomagoló (18x20cm), 2 db közepes méretű (25x 28cm) és 1 db nagy csomagoló (33x36cm).

Adatok
gtin:
X001KVYFT3
Cikkszám:
X001KVYFT3
Tömeg:
1 kg/db