Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Adoric Ajtóra Helyezhető Mágneses Szúnyogháló 91 x 210 cm

Ez a dupla mágneses légáteresztő ajtóra helyezhető mágneses szúnyogháló kiváló megoldás a szúnyogok és rovarok távol tartására otthonában. A két mágneses rész könnyen illeszkedik egymáshoz, lehetővé téve az egyszerű be- és kilépést, miközben megakadályozza a bosszantó rovarok bejutását. A praktikus és könnyen felszerelhető kialakítása révén ideális választás az ajtók szúnyoghálóval történő védelméhez.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 16 db
Részletek

Könnyű szerelés és fúrás nélkül: a mellékelt ragasztószalag segítségével néhány perc alatt felszerelheti és eltávolíthatja a mágneses légyszitát, nagyon egyszerűen és gyorsan, fúrás nélkül. A telepítés során nincs szükség szerszámra. Az alsó szélen további rudak találhatók, hogy a mágneses légyhálót stabilan tartsák a szélben. Alkalmas minden belső kerethez 91 x 210 cm-ig.
Tartós és erős: Az Adoric mágneses légrács ajtó üvegszálas rácsból készül. Erős és égésgátló. A mágneses légyvédő erős szélben is biztonságosan összetart. A mágneses élekkel a légfüggöny is könnyebben zárható.
Csendes kialakítás: nem hallható zaj az ajtón való be- és kilépéskor. 6 pár erős mágnesszalag és 7 pár erős mágnes tartja a helyén.


Az új modell továbbfejleszti a mágneses szúnyoghálókat: mágnescsíkokkal és erős mágnesekkel már nincs rés a közepén. A mágneses erő megduplázódik, ezáltal gyorsabban zárható. Minden szabványos ajtókerethez illeszkedik.
Gyermek- és állatbarát: ideális háziállatok és gyermekek számára. Nagy légáteresztő képességgel rendelkezik. Könnyen be- és kiléphet az ajtón, valamint kisállatai is önállóan ki-be járkálhatnak így az egész család élvezheti a nyarat kellemtlen vérszívók nélkül.  


Méret: 91 x 210 cm
Csomag tartalma: 1 x mágneses légszűrő ajtó tartozékokkal. 
Adatok
gtin:
B08XJ6FCPQ
Cikkszám:
B08XJ6FCPQ
Tömeg:
1 kg/db