Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Acelife Nyomogatós Játék Gyerekeknek

Az emoji nyomogatós játék az érzelmek szórakoztató világába kalauzolja a gyerekeket. 5 éves kortól ideális, fejleszti az érzékelést és ügyességet. Különböző érzelmeket ábrázoló, színes emoji formák segítenek kifejezni és megismerni az érzéseket. A puha, biztonságos anyag garantálja a gyermek biztonságát és kényelmét. Kreatív játékélményt nyújt, segítve a gyerekeket az érzelmek megértésében és kifejezésében egy játékos és interaktív módon.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

 

Raktáron: 37 db
Részletek

Termékleírás:

Szeretnéd elengedni a dühödet vagy a stresszt? Ezek az imádnivaló, sima játékok a legjobb választás. Nehéz összenyomni, és visszanyeri eredeti formáját. 
Tökéletes és praktikus ajándék gyerekeknek és felnőtteknek. Ennek a játéknak számos funkciója van: születésnapi ajándékként, parti dekorációként. Aranyos játékok gyerekeknek; kulcstartó táskákhoz és mobiltelefonokhoz. Tökéletes stresszoldó játék. Élvezheti a szórakoztató játékidőt családjával vagy barátaival.
A csomag tartalma: 20 db sima játék kulcsszíjjal, 1 db Acetek nylon táska. (4 játék van benne – alvó macska, pandafej, arcmaszk, kis fagylalt, 16 másik véletlenszerűen kiválasztott játék).

Adatok
gtin:
X000WTW6BD
Cikkszám:
X000WTW6BD
Tömeg:
1 kg/db