Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

ARANEE Vízi Játékszett Úszni Tanuló Gyermekek Számára 32 db-os

ARANEE 32 darab merülő játék, köztük: merülő gyűrűk, merülő botok, "értékes" kövek, merülő halak úszómedencékhez, úszni és merülni tanuló gyeremekek, fiúk és lányok számára.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 9 db
Részletek

Termékjellemzők:

KIVÁLÓ MINŐSÉG: A gyerek búvárjátékok ABS anyagból készülnek. Az élek simák, az anyag puha és megfelelő a méret. Gyerekek számára tervezve, könnyen foghatóak. És biztonságosak a gyerekek és a háziállatok számára.

GYERMEK BÚVÁRKÉPZŐ JÁTÉKOK: A játékok elmerülnek és a medence alján állnak, könnyen megfoghatók. Segíthetnek a gyerekeknek az úszás és a merülés megtanulásában, gyakorlásában és készségeik fejlesztésében.

GYERMEKEKNEK TÖKÉLETES NYÁRI BÚVÁR AJÁNDÉK: Nyáron úszás, merülés és úszómedencei tevékenységekhez kiválóan alkalmas gyerekeknek, fiúknak és lányoknak. Nagyszerű ajándék lehet a gyerekekkel való úszómedencében való szórakozáshoz és vidámsághoz.

KEDV ÉS MOTIVÁCIÓ: A színes és változatos stílusú búvárjátékok vonzhatják és lekötik a gyerekek figyelmét, így növelhetik a gyerekek szeretetét a búvárkodás iránt egész nyáron.

Csomag tartalma: 14 kincs ajándék készlet, 2 búvárgyűrű, 2 búvárbot, 2 búvár érzékelő, 4 búvárhal, 2 polip, 2 kalmár, 2 delfin, további mindezek tárolásához ajándék 1db hálós táska. Gyerekeknek szóló 32 darabos búvárjátékcsomag.

Adatok
Cikkszám:
X001HB8EJD
Tömeg:
1 kg/db