Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

APACE LIVING Teafilter tartó (Vörösfa)

APACE LIVING Teafilter tartó (Vörösfa) --  A Premier kollekció része, luxus teafilter tároló - 8 állítható rekeszes tárolórész - Elegánsan kézzel készült, karcolásálló ablakkal.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.04.24
Raktáron: 2 db
Részletek

LEGFINOMABB KÉZIMUNKA – MINT EGY VÁGYOTT RÉGISÉG: Minden apró részlet helyén van ezen a kézzel készült tea tároló dobozon – a polírozott, lekerekített élektől kezdve a friss bársony belsőig, az arany színű belső zsanérokig és a karcolásálló akriltetőig – nem spóroltak a részleteken.

A TEA TANAI – FOKOZD AZ ÉLMÉNYT: Ez a jól felszerelt tea tároló doboz azért készült, hogy emelje a teázás pillanatait. Érzed magad, mintha Anglia Királyával együtt fogyasztanád az udvaron, vagy ősi kínai bölcsekkel iszogatsz, akik minden apró részletre figyeltek a tökéletesség létrehozásához.

SOKOLDALÚ TÁROLÓ – 120+ TEAFILTER SZÁMÁRA: 8 állítható rekesz könnyedén alkalmazkodik a standard és nagyobb teafilterekhez, mint pl. a Lipton, Twinings, Dilmah, Teekanne. Sokan használják ékszerek, apróságok vagy édességek tárolására is.

EMELI OTTHONOD FÉNYÉT: Fa tea dobozok ebben a minőségben ritkán láthatók, kivéve a Michelin 5 csillagos éttermek teabemutatóinál.

KIFINOMULT ÉS INSPIRÁLÓ – EGY GYÖNYÖRŰ AJÁNDÉK, AMI EGY ÉLETEN ÁT TART: Míg sokan olcsó, idővel eldeformálódó bambusz tea tároló dobozokat kínálnak, addig a mi prémium tea rendezőnk a legtartósabb minőségi fából készült, így TÖKÉLETES AJÁNDÉK, amit generációról generációra lehet továbbadni.

Adatok
gtin:
X000X8BK2T
google_product_category:
647638
id:
232
Cikkszám:
X000X8BK2T
Tömeg:
1 kg/db