Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Apace Living Teafilter Tartó (Vörösfa)

Apace Living Teafilter tartó (Vörösfa), a Premier kollekció része. A luxus teafilter tároló 8 állítható rekeszes tárolórésszel rendelkezik. Elegánsan kézzel készült, karcolásálló ablakkal.


● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Várhatóan nálad
2023.11.30
Raktáron: 3 db
Részletek

Legfinomabb Kézimunka 


Mint egy vágyott régiség: Minden apró részlet helyén van ezen a kézzel készült tea tároló dobozon – a polírozott, lekerekített élektől kezdve a friss bársony belsőig, az arany színű belső zsanérokig és a karcolásálló akriltetőig – nem spóroltak a részleteken.


Fokozd Az Élményt: Ez a jól felszerelt tea tároló doboz azért készült, hogy emelje a teázás pillanatait. Érzed magad, mintha Anglia Királyával együtt fogyasztanád az udvaron, vagy ősi kínai bölcsekkel iszogatsz, akik minden apró részletre figyeltek a tökéletesség létrehozásához.


Sokoldalú Tároló


120+ Teafilter Számára: 8 állítható rekesz könnyedén alkalmazkodik a standard és nagyobb teafilterekhez, mint pl. a Lipton, Twinings, Dilmah, Teekanne. Sokan használják ékszerek, apróságok vagy édességek tárolására is.
Emeli Otthonod Fényét: Fa tea dobozok ebben a minőségben ritkán láthatók, kivéve a Michelin 5 csillagos éttermek teabemutatóinál.


Kifinomult és Inspiráló


Egy Gyönyörű Ajándék, ami egy éLeten át tart:
Míg sokan olcsó, idővel eldeformálódó bambusz tea tároló dobozokat kínálnak, addig a mi prémium tea rendezőnk a legtartósabb minőségi fából készült, így tökéletes ajándék, amit generációról generációra lehet továbbadni.

Adatok
gtin:
X000X8BK2T
google_product_category:
647638
id:
232
Cikkszám:
X000X8BK2T