Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

Léghűtő Ventilátor és Párásító (Fekete)

A mini hordozható klímaberendezés titkát a speciális elpárologtató légszűrőt használó egyedülálló hidrohűtéses technológia őrzi. Lehűti a forró levegőt, így hűsít és frissít. Bárhol elfér a házban. Ugyanakkor az innovatív és gazdaságos hűtési rendszernek köszönhetően ez a klímaberendezés sokkal olcsóbb, mint a nagyméretű, helyhez kötött klímák. Ez a fekete levegőhűtő- és párásító stílusos és hatékony módot kínál a páratartalom növelésére otthonában vagy irodájában. Kompakt kialakítása ellenére erős párologtatási teljesítménnyel rendelkezik, segít megoldani a száraz levegő problémáját, és kényelmes, pihentető környezetet teremt.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.06.17
Részletek

A 3 sebességes miniklíma az Ön igényei szerint állítható. Különböző erősségek szerint választhatja ki az Önnek megfelelő szélsebességet. A szél irányát függőleges forgásban is állíthatja.

A léghűtő ventilátor víztartállyal rendelkezik, vízzel töltve 2 ködmodell létezik (folyamatos/szakaszos), a leghosszabb permetezési idő akár 6 óra. A párásító és a klímaventilátor egyszerre kapcsolható be, így hatékonyabban hűti a helyiség levegőjét 

Csak annyit kell tennie, hogy vizet és jégkockákat tölt az asztali léghűtő tartályába, csatlakoztassa az USB-porthoz vagy a tápegységhez, és kapcsolja be. Könnyen mozgatható, tökéletes az asztalhoz és az irodához/hálószobához stb. Ideális nyári ajándék családnak és barátoknak.

A csomagot nem áll módunkban előre felbontani!

 

Adatok
gtin:
SYYQ349AB
google_product_category:
907781
id:
625
Szín:
Cikkszám:
SYYQ349AB
Tömeg:
1 kg/db