Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

ADORIC Szilikonos Jégkocka Forma Készlet 2db (Fekete)

ADORIC Szilikonos Jégkocka Forma Készlet 2db, gömb alakú jéggolyó készítő, fedéllel és nagy négyzet alakú jégkocka formák whiskyhez. Újrafelhasználható és BPA mentes.

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 6 db
Részletek
  • Tapadásmentes és könnyen kioldható: A jégkockatálca a tartós szilikon anyagának köszönhetően könnyen kivehető. Alulról pedig könnyen megcsavarható vagy tolható, hogy a jégkocka kivehető legyen a formából.
  • Jéggömb forma: A továbbfejlesztett 6 gömb alakú jéggolyó (4,5 cm) tökéletes a kézműves koktélok, a jeges hideg kávé, a popnyalókák, a mojitókhoz forrázott menta vagy a fagyasztott limonádé hűtésére.
  • Jégkocka forma: A jégkocka elég nagy (5 cm) ahhoz, hogy lassan megolvadjon, és teljesen alkalmas a régimódi, skót whisky, bourbon vagy kevert és kevert whisky lehűtésére.
  • BPA-mentes és mosogatógépben mosható: Szigorúan elfogadott 100%-os élelmiszer-minőségű szilikon nyersanyagként, hogy garantálja az élelmezésbiztonságot. 100%-ban biztos, hogy nem mérgező, BPA-mentes, így nyugodtan használhatja jégkészítő formáinkat.
  • Hőmérsékletállóság -75°C és 230°C között, készíthet koktélokat, üdítőket, likőrt, whiskyt, jeges teát, jeges kávéitalokat, gyümölcsleveket, és kiválóan alkalmas popnyalókák, fagyasztószószok, bébiételek stb. készítéséhez/fagyasztásához.

Adatok
Cikkszám:
W00786IJT9
Tömeg:
1 kg/db