Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

ADORIC Sportvizes Palack 1 Literes (Rózsaszín)

ADORIC sportvizes palack , BPA mentes Tritán nem mérgező műanyag sportkulacs, tartós szivárgásmentes vizes palack szűrővel, flip top, 1 literes.

Szín: Rózsaszín

● Szállítási idő: 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 1 db
Részletek

Prémium kialakítás és funkció - Szűrő mellékelve a szélesebb körű használat érdekében. Hideg és meleg italokhoz egyaránt alkalmas [-10 ℃ ~ 95 ℃]. Mindegy, hogy beltéren vagy kültéren van, az ADORIC ivópalackot minden korosztályhoz és tevékenységhez tervezték.

Könnyen hordozható és használható - Könnyű és kompakt, csúszásmentes és könnyen fogható a hornyos kialakításnak köszönhetően, és a hevederrel felakaszthatod. Egy kézzel nyomja meg a gombot, és a fedél kinyílik, hogy igyon.

Nem mérgező és környezetbarát anyagok - A legkeményebb és legbiztonságosabb, nem mérgező BPA-mentes TRITAN műanyagból készült, a fedél élelmiszer-minőségű PP anyagból. Hozzájáruljon a környezet védelméhez és takarítson meg pénzt az újrahasznosítható anyagokkal.

Szivárgásbiztosítás és nagy kapacitás – 100%-ban biztonságos és mindig szivárgásmentes. A hipoallergén szilícium teljesen lezárja a kifolyót és a szellőzőnyílást, amíg a fedél zárva van. Az 1000 ml-es / 1 literes vizes palack tökéletesen illeszkedik a hátizsák zsebeibe és a kerékpártartó palackjába.

 

 

Adatok
Cikkszám:
9461349086895
Tömeg:
1 kg/db