Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

ADORIC Állítható Gyermekzár 6db-os

ADORIC 6 db-os állítható bababiztos biztonsági gyermekzárak bútorokhoz, konyhai szekrényekhez, hűtőszekrényhez, fiókos sütőhöz, WC-hez.

Könnyen telepíthető, erős és tartós.

● Szállítási idő: 1-3 munkanap
● Termékvisszaküldés: 28 munkanap
● Garancia: 12 hónap

Raktáron: 472 db
Részletek

Védje meg gyermekét - Gyermekbiztos hevederzárainkat kifejezetten arra tervezték, hogy megóvják a kicsiket a lehetséges veszélyektől. A zárak használatával hatékonyan megelőzheti az olyan baleseteket, mint az ujjak becsípődése, a káros tárgyakhoz való hozzáférés, vagy a szekrények és fiókok kipakolása a gyermek által.

Többcélú alkalmazás - A szülőknek szánt szekrényzáraink állítható pánthosszúságot kínálnak, 11,5 cm és 20 cm között, lehetővé téve a különféle stílusú és formájú készülékek és bútorok zárolását. Ez a sokoldalú funkció segít távol tartani a csecsemőket és a kisgyermekeket a nem kívánt helyektől, például szekrényektől, fiókoktól, hűtőszekrény-fagyasztóktól, WC-ülőkéktől, szekrényektől, sütőktől, szemetesektől stb.

Egyszerű telepítés - Mondjon búcsút az összetett beállításoknak! Szekrényekhez való gyerekzáraink hihetetlenül egyszerűen felszerelhetők, nem igényelnek szerszámot vagy fúrást. Egyszerűen rögzítse őket a kívánt helyre az előre felhelyezett ragasztócsíkok segítségével, és már kész is. A biztonsági zárak eltávolítása szintén problémamentes, hajszárító vagy fogselyem használatával, nem hagy maradékot a bútorokon és a készülékeken.

Erős és tartós - Elsősorban családja biztonságát tartjuk fontosnak, ezért bababiztos fiókzárainkat úgy terveztük, hogy kiállják az idő próbáját. Környezetbarát és prémium minőségű ABS+TPE anyagból készültek, masszívak és tartósak, biztosítva, hogy kibírják a napi használatot, és ellenálljanak a kopásnak.

Könnyű felnőtt hozzáférés - Míg ezeket a bababiztos zárakat úgy tervezték, hogy a gyermekeket ne érje veszély, a felnőttek számára könnyű hozzáférést biztosítanak. Egy egyszerű kioldógombbal könnyedén kioldhatja a szíjat, és beléphet a lezárt területre. Nincs szükség kulcsokra vagy bonyolult mechanizmusokra. Használaton kívül is nyitva tarthatja őket.

 

Adatok
Cikkszám:
X001H1PEWD
Tömeg:
1 kg/db