Lépj kapcsolatba +36203952454 vagy a info@bwholesale.hu elérhetőségeink egyikén.

24 Színű Kétvégű Tollkészlet

Éld ki kreativitásodat ezzel a filckészlettel! 24 szín, kétféle ecsetvég, könnyen hordozható dobozban, hogy bármikor magaddal vihesd.

● Szállítási idő : 1-2 munkanap
● Termékvisszaküldés : 28 munkanap
● Garancia : 12 hónap

Várhatóan nálad
2024.05.21
Részletek

Rugalmas, kettős hegyű tervezés: filctoll, fémbevonatú, 0,4 mm-es finom hegyű véggel, mely alkalmas körvonalazásra és a részletek megrajzolására. Az 1-2 mm-es ecsetvég pedig lehetővé teszi különféle stílusok, vázlatok és minták létrehozását - ehhez csupán az ecsetnyomást kell változtatnod.


Élénk színek: a kétvégű tollkészlet 24 színből áll, mindegyik élénk és hosszan tartó. Alkotásaid során megmutathatod vele a színek varázsát, teljes mértékben kiélheted vele a kreativitásodat.


Széleskörű felhasználás: a kétvégű tollak tökéletesen alkalmasak kifestőkönyvekhez, festéshez, vázlatkészítéshez, naplóíráshoz, manga rajzoláshoz, firkáláshoz, naptárhoz, kalligráfiához, levélíráshoz, rajzoláshoz és még sok minden máshoz. Kiváló ajándék lehet családtagok, barátok számára, legyen szó akár felnőttekről, akár gyerekekről.


Teljesen biztonságos: a színező tollak vízbázisú tintából készültek, savmentesek, szagtalanok és nem mérgezők. A tinta gyorsan szárad, nem folyik szét és nem kenődik el, így zökkenőmentesen írhatsz/rajzolhatsz vele.


Egyszerűen hordozható: az egyedi tervezésű színes kupakok megakadályozzák, hogy a hegyek kiszáradjanak, valamint segít könnyedén megtalálni a keresett színt. Szép, műanyag tárolótáskában vannak, melyet könnyű felpattintani és könnyedén elfér a táskádban.

Adatok
gtin:
X001GTDNMT
google_product_category:
968182
id:
878
Cikkszám:
X001GTDNMT